تکرار ادعاهای ترامپ درباره ایران

تکرار ادعاهای ترامپ درباره ایران

رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور بارها ادعاهایی مبنی بر تاثیر سیاست تحریم ها بر ایران و احتمال توافق با آن در دوران ریاست جمهوری خود را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور اسبق آمریکا و نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری 2024 این کشور در سخنرانی خود پیش از کنوانسیون ملی جمهوری خواهان که در آن رسما نامزدی خود را برای انتخابات پذیرفت، گفت: مدعی شد که اگر رئیس جمهور بود، حمله 7 اکتبر به رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی اتفاق نمی افتاد.

روزنامه صهیونیستی «تایمز» با انتشار این مطلب نوشت: ترامپ از سیاست‌های دولت «جو بایدن» انتقاد کرد و گفت که نگران هر بحران بین‌المللی دولت کنونی از جمله جنگ وحشتناک روسیه و اوکراین هستم. جنگ وحشتناک روسیه و اوکراین جنگی که به این دلیل آغاز شد که من به حمله به اسرائیل پایان خواهم داد. بحران هایی که اگر من رئیس جمهور بودم اتفاق نمی افتاد.

ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری خود با تکرار ادعاهایی مبنی بر اثربخشی کمپین فشار حداکثری علیه ایران، گفت: ایران ورشکسته است. ایران پول نداشت اکنون ایران 250 میلیارد دلار دارد. آنها این همه پول را در دو سال و نیم گذشته به دست آورده اند.

وی با اشاره به اینکه دولت بایدن روز گذشته معافیت تحریمی ایران را به عراق نیز تمدید کرد، گفت: دولت بایدن برای تهران معافیت از تحریم ها صادر کرد.

کاندیدای حزب جمهوری خواه در دفاع از سیاست های تحریمی خود علیه ایران گفت: به چین و سایر کشورها گفتم اگر از ایران چیزی بخرید اجازه نمی دهیم در این کشور (آمریکا) تجارت کنید.

ترامپ ادعای خود درباره توافق با ایران را تکرار کرد و گفت که ایران قبل از شکستش در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا در آستانه توافق برای محدود کردن بیشتر برنامه هسته‌ای خود بود.

وی با اشاره به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آن سال گفت: ایران قصد داشت با ما به توافق برسد و سپس به آن نتیجه وحشتناکی دست یافتیم که دیگر اجازه نخواهیم داد.

رئیس جمهور سابق آمریکا با تکرار ادعای خود مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران گفت: اکنون ایران به داشتن سلاح هسته ای بسیار نزدیک شده است که این اتفاق (در دوران ریاست جمهوری من) نمی افتاد.

تکرار این ادعا از سوی ترامپ در حالی صورت می گیرد که مقامات ایرانی تایید کرده اند که تولید و استفاده از سلاح هسته ای در برنامه دفاعی ایران جایی ندارد.

در سال 2018، دولت ترامپ از توافق هسته‌ای خارج شد، توافقی که بر اساس آن ایران برنامه هسته‌ای خود را در ازای لغو تحریم‌ها محدود کرد، به‌عنوان ناقص، در حالی که تحریم‌های قبلی اعمال شده توسط این کشور علیه ایران را تا آخرین روزهای خود در سفید بازگرداند. خانه تحریم ها اقدامات متعددی را علیه افراد و موسسات ایرانی اجرا کرد.

انتهای پیام/