تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

در پی اعدام جمشید شارمهد، سرکرده گروه تروریستی تندر در روز دوشنبه، دولت آلمان برای حمایت از این تروریست که تابعیت آلمانی نیز داشت و بیش از 300 هزار ایرانی، سه کنسولگری ایران در مونیخ، هامبورگ و فرانکفورت را تعطیل کرد. محرومیت ساکن این کشور اروپایی از دریافت خدمات کنسولی.

به گزارش ایسنا، روز دوشنبه ۱۶ آبان، دادسرای عمومی تهران در یادداشتی با اعلام خبر اعدام جمشید شارمهد نوشت: «سرکرده گروه مزدور لیگ شاه موسوم به تندر سال‌ها به دستور اربابانش.» در سازمان های جاسوسی غرب و آمریکا و رژیم صهیونیستی کودک کش، حملات تروریستی زیادی را علیه کشور عزیزمان ایران اسلامی طراحی کرده است. از جمله می توان به بمباران و بمباران حرم سید الشهدا (علیه السلام) شیراز که منجر به شهادت و مجروح شدن بیش از 200 نفر از هموطنان عزیزمان شد، اشاره کرد.

اعدام سرکرده گروه تروریستی تندر در حالی با واکنش دولت آلمان مواجه شد که آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه آلمان شامگاه دوشنبه با انتشار بیانیه ای اعدام جمشید شارمهد سرکرده گروه تروریستی تندر را محکوم کرد. . .

بربوک در این بیانیه به ادعاهایی درباره روند رسیدگی به پرونده جمشید شارمهد، دارای تابعیت ایرانی-آلمانی پرداخت و گفت: برلین تلاش های زیادی برای آزادی وی انجام داد و هشدار داد که اعدام یک شهروند آلمانی به دنبال دارد. عواقب

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

جلسه محاکمه رهبر گروه تندر خرداد 1401

احضار کاردار ایران و احضار سفیر آلمان

پس از اعتراض آلمان به اعدام جمشید شارمهد در روز سه شنبه، منابع خبری گزارش دادند که وزارت خارجه این کشور اروپایی کاردار ایران در آلمان و مارکوس پوتزل سفیر این کشور در ایران را احضار کرد که اخیرا کار رسمی خود را در تهران آغاز کرده و از ایران خواسته است. برای مشاوره

در همین روز پوتزل در اعتراض به موضع مداخله جویانه برخی مقامات آلمانی در قبال صلاحیت جمهوری اسلامی ایران از سوی مدیرکل اروپای غربی وزارت خارجه ایران احضار شد.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه ایران در این احضاریه، مدیرکل اروپای غربی ضمن ابلاغ اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به مواضع نامناسب برخی مقامات آلمانی در قبال پرونده شرمهد که از سوی وی بوده است. سازماندهی و هدایت عملیات تروریستی را محکوم کرد و تصریح کرد: حمایت از شرمهد که مسئول بسیاری از اقدامات تروریستی از جمله بمب گذاری در حسینیه راهبویان در فصل شیراز در سال 1386 بود که منجر به کشته و زخمی شدن بیش از 200 نفر از مردم ایران شد. مردم بی گناه برخلاف ادعای دولت آلمان در زمینه حاکمیت قانون، حمایت از حقوق بشر، مقابله با مصونیت از مجازات و مبارزه با تروریسم.

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

سفارت ایران در برلین

پاسپورت آلمانی به یک جنایتکار تروریست مصونیت نمی دهد

در ادامه اعتراض ایران به موضع مداخله جویانه مقامات آلمانی در امور داخلی ایران و بی توجهی آنها به اقدامات تروریستی شارمهد، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اظهارات خصمانه صادر شده از سوی ایران پاسخ داد. جمهوری اسلامی ایران مقامات آلمانی علیه ایران پس از اعدام سرکرده گروه تروریستی تندر.

عراقچی در سایت اجتماعی ایکس نوشت: جمشید شارمهد، شهروند ایرانی، علنا ​​و بی شرمانه حمله تروریستی به مسجد (حسینیه) را رهبری کرد که منجر به کشته شدن 14 نفر از مردم بی گناه از جمله زن و کودک شد. در جریان این حمله بیش از 200 نفر زخمی شدند. شواهد کافی در دسترس است و برای بررسی همه در دسترس است.

وزیر امور خارجه ایران به دو تابعیتی شارمهد اشاره کرد و نوشت: پاسپورت آلمانی به هیچکس مصونیت نمی دهد چه برسد به جنایتکار تروریست.

عراقچی همچنین خطاب به باربوک نوشت: “دولت شما در نسل کشی جاری در اسرائیل شریک است. آلمان دومین تامین کننده تسلیحات مرگبار به اسرائیل در نسل کشی غزه و کشتار در لبنان است. به اطراف خود نگاه کنید، حتی مردم خود شما ادعاهای متکبرانه شما را مسخره می کنند. حقوق بشر.”

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

سرکنسولگری ایران در مونیخ

تعطیلی کنسولگری ایران در آلمان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، در ادامه تنش فزاینده در روابط ایران و آلمان، وزیر امور خارجه آلمان روز پنجشنبه 19 آبان در بیانیه ای رسانه ای اعلام کرد که در اعتراض به اعدام جمشید شارمهد در برلین تصمیم به تعطیلی کنسولگری ایران در ایران گرفت. فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ تعطیل خواهند بود

بائربوک مدعی شد: «ما بارها به تهران اعلام کرده‌ایم که اعدام یک شهروند آلمانی عواقب جدی در پی خواهد داشت.»

وزارت خارجه آلمان نیز اعلام کرد که به دنبال بستن سفارت ایران در برلین نیست.

وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که بسته شدن سه کنسولگری ایران در آلمان ظرف «چند هفته» تکمیل می‌شود و برای تخلیه این سه ساختمان به «مهلت کوتاهی» نیاز است.

این اقدام متشنج و غیر موجه از سوی آلمان با واکنش تهران مواجه شد و در همان روز وزارت امور خارجه ایران در اعتراض به تصمیم وزیر امور خارجه آلمان، هانس پیتر اوگل، کاردار آلمان در تهران را احضار کرد. محروم کردن شهروندان ایرانی مقیم آلمان از کار. خدمات کنسولی

در این احضاریه، رئیس اتاق اول اروپای غربی با محکوم کردن رویکرد مخرب و غیر موجه دولت آلمان در قبال مردم ایران، «تصمیم دولت آلمان مبنی بر توقف فعالیت کنسولگری‌های کشورهای اسلامی» را اعلام کرد. که استقرار جمهوری ایران در این کشور اقدامی ناموجه و غیرموجه است. ماموریت اصلی کنسولگری های ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ، ارائه خدمات اولیه کنسولی به ایرانیان مقیم آلمان و حمایت از منافع آنها با کشور میزبان است که تصمیم دولت آلمان برای تعطیلی این مراکز، محرومیت عمدی ایرانیان از بهره مندی از آن تلقی می شود از امکانات و خدمات کنسولی. این تصمیم وزیر امور خارجه آلمان باعث ایجاد مشکلات غیر ضروری برای شهروندان ایرانی مقیم آلمان و نقض حقوق اولیه آنها می شود. این اقدام همچنین به قطع یکی از مهمترین کانال های بلندمدت ارتباط دو کشور ایران و آلمان شباهت دارد.

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

دیدار وزرای خارجه ایران و آلمان در نیویورک

ممنوعیت حضور ایرانیان در آلمان

عراقچی روز جمعه در مقاله ای در شبکه اجتماعی بیش از 200 نفر دیگر نوشت، دولت آلمان ده ها هزار ایرانی دارای پاسپورت آلمانی را تحریم کرده است و هر کسی می تواند حکمت این تصمیم را ببیند.

عراقچی تاکید کرد: به شهروندان ایرانی مقیم آلمان اطمینان می‌دهم که با تقویت بخش‌های کنسولی سفارتمان در برلین و سایر نمایندگی‌های دیپلماتیک مجاور، تمام تلاش خود را برای جبران این وضعیت ناخوشایند به کار خواهیم گرفت.

سید عباس موسوی سخنگوی سابق وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز به تصمیم دولت آلمان برای تعطیلی کنسولگری ایران در مونیخ، فرانکفورت و هامبورگ اشاره کرد و نوشت: این روزها دولت آلمان در حال گاز دادن است. ” در حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل و شرمه تروریست و نابودی تدریجی روابط عمیق و تاریخی این رژیم با ایران اصلا تعجب آور نیست!

موسوی افزود: صرف نظر از بدهی تاریخی آلمان به تروریست های صهیونیست، این سوال مطرح است که چرا این تروریست بی تابعیت یا سایر تروریست هایی که در سال های اخیر دارای شناسنامه بین المللی بوده اند، علاوه بر دفتر و گردان، دارای اقامت یا تابعیت چند نفر هستند. همزمان.” . کشورهای اروپایی مخصوصا آلمان کشور خودشان را دارند؟!»

تاثیر حمایت آلمان از یک تروریست بر زندگی 300 هزار ایرانی

کنسولگری ایران در فرانکفورت

پیامدهای تصمیم غیر موجه دولت آلمان

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، آلمان یکی از کشورهای اروپایی است که تعداد زیادی از ایرانیان به ویژه دانشجویان در آن زندگی می کنند و بر اساس برخی آمارها، با این تصمیم دولت فدرال آلمان، حدود 320 هزار ایرانی در شهرهای مختلف اخراج خواهند شد. این کشور برای انجام حتی کوچکترین کارهای کنسولی باید با صرف وقت و هزینه زیاد به برلین یا کنسولگری ایران در کشورهای همسایه شهر محل سکونت خود مراجعه کنند.

از سوی دیگر در سال های اخیر تعدادی از اتباع افغانستانی که سال ها در ایران زندگی و اقامت داشته اند و اکنون به این کشور اروپایی مهاجرت کرده اند برای ارائه خدمات کنسولی به سفارتخانه های ایران مراجعه کرده اند و اکنون متاثر از این تصمیم شده اند. در کنار شهروندان ایرانی، دولت آلمان در حمایت از تروریست ها توجیه پذیر نیست.


انتهای پیام/