اتحاد جریان‌های اسلامی ضرورتی انکار ناپذیر است

در ابتدای جلسه، آیت الله رمضانی، دبیر کل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ضمن قدردانی از همکاری دستگاه دیپلماسی کشور در تقویت فعالیتهای مجمع جهانی اهل بیت (ع)، استمرار تلاش فکری، علمی و فرهنگی در معرفی سیره عملی و حیات سیاسی اهل بیت (ع) به جامعه بشری و مخاطبین جهانی را از جمله فعالیتهای مجمع جهانی اهل بیت (ع) دانست.

 امیرعبداللهیان در ادامه، ضمن اشاره به تلاشهای دشمنان جهت ایجاد تفرقه بین جهان اسلام و ارائه تصویری نادرست و خشونت آمیز از چهره اسلام، بر ضرورت اتحاد جریانهای اسلامی و جلوگیری از هر گونه انشقاق و همچنین ضرورت جهاد تبیین به منظور معرفی اسلام ناب محمدی (ص) تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در پایان ضمن اشاره به فرصت ها و چالش های جهان اسلام، دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران در مورد وضعیت یمن، سوریه، بحرین، لیبی، افغانستان، لبنان و اوکراین و همچنین آخرین وضعیت مذاکرات رفع تحریم ها را تشریح نمود.

امیرعبداللهیان رویکرد، گفتمان و عملکرد سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای عزت مداری، استقلال و صلح دوستی خواند و بر تداوم  مسیر استقلال سیاسی و عزت ملی تاکید کرد.

به گزارش حوزه سیاست خارجی آژانس خبری سیاست خارجی،شامگاه پنج شنبه دهم شهریور ماه ۱۴۰۱، نشست هم اندیشی وزیر امور خارجه و اعضای مجمع عمومی و اندیشمندان و مهمانان از ۱۱۸ کشور با حضور حضرت آیت الله رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در وزارت امور خارجه برگزار شد. در این نشست آخرین وضعیت ظرفیت ها و چالش های جهان اسلام مورد بررسی قرار گرفت. 

گفتنی است در این مراسم، چهار تن از علما و فعالان شرکت کننده در هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت (ع) از کشورهای ترکیه، لبنان، انگلیس و افغانستان طی سخنانی، دیدگاه های خود را بیان کردند.



منبع

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این نشست، زمینه سازی برای هم اندیشی علما و پژوهشگران مسلمان در سرتاسر جهان را از دست آوردهای ارزشمند هفتمین اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت( ع) خواند.

وزیر امور خارجه کشورمان با تبیین جایگاه برجسته و اثرگذار مقام معظم رهبری در بین اندیشمندان و تحلیلگران جهانی، بینش و گفتمان حکیمانه، منطقی و به روز مقام معظم رهبری در عرصه های مختلف را از افتخارات و سرمایه های ارزشمند جهان اسلام و مسلمانان جهان خواند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان ایجاد اجماع جهانی علیه خشونت، تمرکز بر گفتمان صلح و عدالت اسلامی و افشای ابعاد ساختگی و متعارض حقوق بشر غربی را ضرورتی انکارناپذیر در جهاد تبیین خواند.