طرح جامع ساماندهی اتباع بیگانه به زودی تقدیم رئیس جمهور می شود

طرح جامع ساماندهی اتباع بیگانه به زودی تقدیم رئیس جمهور می شود

در جلسه ای که با حضور نمایندگان ارشد کشوری و ارتش به میزبانی کاظمی قمی برگزار شد، جزئیات طرح جامع ساماندهی اتباع بیگانه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش اسنا، نشست بررسی شرایط اتباع خارجی اعم از پناهندگان، پناهجویان، مهاجران و گروه هایی از مهاجران که دارای مجوز اقامت برای تحصیل، کار و سرمایه گذاری هستند، به دستور مسعود المدیجیان، رئیس سازمان ملل برگزار شد. دانشگاه اسلامی. جمهوری ایران با حضور نمایندگان ارشد کشور و مقامات نظامی میزبان حسن کاظمی قمی نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان بود.

بررسی کلی و نهایی کردن طرح جامع با اخذ نظرات مشورتی و تعیین سهم هر یک از بخش‌های مسئول هدف اصلی از تشکیل این کارگروه است.

بر اساس گزارش IRAF، بر اساس این طرح، اقدامات عملی و مدیریت شده در راستای تنظیم شرایط حضور اتباع خارجی از جمله اتباع افغانستانی در کشور انجام و سازوکارهای لازم برای موضوعات مختلف مورد بحث و تبادل نظر قرار خواهد گرفت. .

از جمله این موضوعات، تعیین وضعیت همکاری با سازمان ها و ارگان های بین المللی وابسته به سازمان ملل متحد است. دستور کار برنامه جامع فوق الذکر تعیین شده است

یکی از مهم ترین موضوعات مطرح شده در این نشست، پایان بخشیدن به وضعیت مبهم آن دسته از اتباع خارجی بود که در حوزه های تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و غیره، مانند نخبگان علمی، وضعیت اقامت مشخصی ندارند.

در مورد ارائه تضمین ها و تسهیلات لازم برای بازگشت اتباع افغان به کشورشان، تامین آینده برای فرزندان و ایجاد فرصت های شغلی و امنیتی بحث شد.

تصمیم گرفته شد تا رایزنی های جدید و عالی در این زمینه آغاز شود تا مقامات مسئول در افغانستان از برنامه ها و آمادگی های جمهوری اسلامی ایران که بیش از چهار بار متوالی میزبان مردم رنج دیده و نجیب افغانستان بوده است آگاه شوند. سال. ده ها سال در شرایط جنگ و مجازات های سخت.

لازم به ذکر است که جمهوری اسلامی ایران تلاش خواهد کرد تا ایده ها و ابتکارات سازنده خود را در چارچوب برنامه جامع سازماندهی کند تا روندی را آغاز کند که از طریق آن قوانین اسلامی و سنت ها و اصول متعدد و متنوع قومی، مذهبی، زبانی رعایت شود. و ملیت ها محترم هستند. گروه های قومی و نژادی افغانستان، ایجاد مکاتب آموزشی، ساخت مجتمع های کشاورزی و صنعتی، بهبود سطح تجارت و مبادلات بازرگانی بین سکتورهای خصوصی دو کشور جهت تبادل پیشنهادات خود با مقامات حکومت موقت.

انتهای پیام/