خرید و قیمت محتوای آموزشی دانلود ضوابط طراحی رستوران | memarinavaz

خرید و قیمت محتوای آموزشی دانلود ضوابط طراحی رستوران | memarinavaz

همچنین با به کار بردن این نوع طراحی می توانید یک سبک مدرن را برای رستوران برنامه فیزیکی رستوران خود ایجاد نمایید. در کنار آن اگر به دنبال طراحی ای با هزینه پایین می باشید، طراحی رستوران با فضای کانتینری برای شما بسیار مناسب می باشد. با توجه به آن که نیازی به ساخت و ساز های کلان و پرهزینه نمی باشد شما می توانید با ارائه یک منوی ارزان تر نسبت به رقبای خود، مشتری های بیشتری را جذب خود نمایید.

  • هنوز هم بسیاری از افراد هستند که دوست دارند غذای خود را در رستوران سنتی میل کنند.
  • تیم راه اندازی رستوران با تجربه های بین المللی و مشورت طراحان از این دانش برای ایجاد سیستم نورپردازی استفاده می کند که عملکرد کلی رستوران را بهبود ببخشد، راحتی مهمانان را فراهم کند و در راستای ماهیت رستوران باشد.
  • بارها در کافی شاپ به فضاهایی گفته می شود که سرویس دهی از طریق آن ها صورت می گیرد.
  • چالش طراحی نورپردازی این است که بدانیم موقعیت های بصری مشخص تحت چه شرایطی بهتر دیده می شوند.

از گذشته مرسوم بود که صاحبان کسب و کار یا فروشندگان در دل هر کوچه و بازاری، به روش‌های گوناگون مشتریان را به سوی خود می‌خواندند. مشتریان نیز بابت این آگاهی‌رسانی ممنون بودند زیرا نیازمند کالا یا خدمتی بودند که ارائه می‌شد. می‌توان گفت در کنار غذاهایی که در هر رستوران سرو می‌شود، فضای آن رستوران نیمی از انگیزه مشتریان برای آمدن است.

ویژگی‌های رستوران سنتی

راه اندازی رستوران موفق کاملا وابسته به طراحی موفق و داشتن مشاور موفق و اصولی آشپزخانه است که امکان پخت غذا با بهترین کیفیت و کمترین زمان انتظار را ممکن سازد. چیدمان آشپزخانه مکانیزه امری تخصصی و کاری مشترک بین راه انداز رستوران و معمار است که با توجه به کانسپت و منوی غذا و شیوه پخت انجام می شود. تأسیسات مکانیکی ازجمله سیستم آب رسانی، برق کشی، گازکشی، فاضلاب و تهویه باید به دقت طراحی و متناسب با تجهیزات آشپزخانه اجرا شوند. چیدمان درست آشپزخانه بهره وری پرسنل را نیز افزایش خواهد داد و تسریع در سرویس دهی را تضمین میکند. طراحی فضاهای رستوران باید به شکلی باشد که ورود و خروج مهمانان آزادانه انجام شود و همینطور کارکنان سالن بتوانند برای سرو غذا و نوشیدنی ها به سرعت حرکت کنند. طراحی پلان باید فضای کافی برای  پشت میز نشستن مشتریان (elbow room) را تأمین کند.

اصول و ضوابط نوع معماری رستوران :

با حل معمای حداقل متراژ قادر خواهید بود تا ظرفیت تجهیزات و مدل مناسب کانسپت رستوران خود را به درستی محاسبه کنید. گریل روم سالن مخصوصی است که در مقابل مشتری، غذا طبخ می شود ، در این سالن تمام وسایل رستوران و آشپزخانه وجود دارد و افرادی که مایل باشند، می توانند در این سالن غذا صرف کنند. در ورودی علاوه براینکه نشانگر نوع رستوران است, باید به راحتی نیز قابل استفاده باشد. و ضمنا بایدتوجه شود تا بوی غذاهای که دررستوران طبخ میشود دراین مکان به مشام نرسد . اگر ظاهر یک رستوران برای مشتری ها جالب باشد، آن ها تمایل پیدا می کنند به داخل و دیگر مشخصات آن نیز نگاهی بیندازند. به عبارت دیگر، یک ظاهر خوب، دعوت کننده است و افراد را برای ورود به رستوران تشویق می کند.

مشاوره در اجرا و نظارت عالیه و اجرای پروژه در صورت نیاز ( فاز

نخستین چیزی که مشتریان از طراحی رستوران می‌بینند، نمای بیرونی است. طراحی رستوران چه از لحاظ داخلی و چه از لحاظ خارجی برای شما و مشتریانتان مهم می باشد. ما در ادامه تمامی نکات و آموزش هایی را که درجهت طراحی فوق العاده نمای بیرونی رستورانتان به آنها نیازمندید را به شما آموزش داده ایم، پس با ما همراه باشید. طراحی منوی رستوران از دیگر مؤلفه‌های اصلی در طراحی کلی رستوران به شمار می‌رود.