ایران با وجود ۴۰ سال تحریم‌های جنایتکارانه پایدار مانده است 

معتمدی با بیان اینکه مردم ایران نسبت به حرکت‌های انقلابی مردم ونزوئلا و موضع‌گیری‌های ضد نظام سلطه آنها با احترام نگاه می‌کنند، گفت: امیدواریم بتوانیم زمینه‌های همکاری مشترک علمی بین این دانشگاه و دانشگاه‌های ونزوئلا را شناسایی و در این زمینه اقدامات مطلوبی انجام دهیم.

نازارس تاکید کرد: به همین دلیل منطق شبکه های اجتماعی روی لحظه متمرکز می شود و این باعث شده زبان به عنوان یک مفهوم و عقل کاهش پیدا کند.

وی همچنین گفت: الگوریتمی که در شبکه های اجتماعی کار می کند، ما را در یک اجتماع بسته، محصور می کند. موضوعی که در شبکه های اجتماعی ساخته می شود، خودخواه است و تحمل تفاوت را ندارد و در یک شک مداوم همیشگی زندگی می کند. فرهنگ ردکردن دیگری، فاشیسم جدید است و این پدیده جدید نسل کشی، ایران هراسی و اسلام هراسی را توجیه می کند.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای ایران و ونزوئلا قصد دارند ارتباط بین خود را شروع کنند و دانشگاه ها نقش مهمی در برقراری این ارتباط ها بازی می کنند چراکه انقلاب‌های ما علاوه بر ساختن اقتصادها و سیاست های جدید باید یک انقلاب بر مبنای منطق جدید و عمیق معنوی هم داشته باشد. اینجاست که اهمیت اسلام برای کل جهان مشخص می‌شود چرا که اسلام بیش از یک دین است.

به گزارش گروه علم و آموزش آژانس خبری سیاست خارجی، فردی آلفرد نازارس مشاور رییس جمهور در امور فرهنگی و گردشگری و وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا در حاشیه سفر نیکلاس مادورو رییس جمهور این کشور و هیات بلندپایه سیاسی و اقتصادی به ایران از دانشگاه علامه طباطبائی بازدید و با عبدالله معتمدی رییس این دانشگاه، گفت و گو و تبادل نظر کرد.

وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا اظهار داشت: وقتی به کشورهایی مانند ایران، چین و هند که تاریخ هزاره ای دارند، نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که مدرنیته ای که این کشورها ساخته اند، می‌تواند یک جانشین برای دنیا باشد. ما در میان یک بحران هستیم که یک فرصت بزرگ است برای کشوری مانند ایران که می توانند به عنوان کشورهای ظرفیت دار، رشد کنند.

دانشگاه‌هایی ترسیم کنیم که سال‌ها حضور قوی داشته باشند

وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا ادامه داد: آنچه که در ذهن انسان ها وجود دارد، بی نهایت است و اگر بتوان این سرمایه‌های بی نهایت را کنترل کرد، می توان همه موارد را نیز کنترل کرد. نظام سرمایه داری با سوءاستفاده از احساسات قصد دارد در برابر موارد سطحی و گذرا مانند مجازی کردن روابط اجتماعی، هویت فرهنگی کشورها را از بین ببرد.

در ادامه این دیدار عبدالله معتمدی رییس دانشگاه علامه طباطبائی ضمن خوش آمدگویی به وزیر ارتباطات و اطلاعات کشور ونزوئلا و همراهانشان برای حضور در این دانشگاه گفت: امیدوارم این دیدار زمینه ارتباطات موثر را بین ایران و ونزوئلا در زمینه علمی فراهم کند.

وی افزود: این دانشگاه نزدیک به ۶۵ سال قدمت دارد و از ترکیب مجموعه ها و دانشکده های قبل از انقلاب به وجود آمد و بعد از انقلاب به نام علامه طباطبائی نامگذاری شد.

رییس دانشگاه علامه طباطبائی به تجهیزات و ظرفیت های  این دانشگاه اشاره کرد و افزود: این دانشگاه در حال حاضر حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ دانشجو، حدود ۵۵۰ عضو هیات علمی، ۱۱ دانشکده، ۶ پژوهشکده و ۵ مرکز پژوهشی دارد. با توجه به جهت گیری های سیاسی مشترکی که بین ایران و ونزوئلا وجود دارد و در سال‌های اخیر ارتباطات سیاسی نزدیکی بین دو کشور وجود داشته است، این ارتباطات می تواند در حوزه مسائل علمی هم گسترش پیدا کند.

نازارس گفت: علاقه من برای دیدن دانشگاه علامه طباطبائی ارایه این پیام بود که ما باید دانشگاهی را ترسیم کنیم که ۲۰ سال حضور قوی داشته باشد. باید اهتمام جدی روی ترجمه قرآن و ادبیات مرتبط با انقلاب های خود داشته باشیم. به دنیا بر مبنای مقاومتی که در برابر کشورهای ابرقدرت داریم، انگیزه دهیم و در ساخت تئوری های فرهنگی، سیاسی و هویتی خود اهتمام داشته باشیم و به شدت معتقدم که این کارها را می توانیم انجام دهیم.

وی با یادآوری اینکه شرط سوم، انقلاب فناوری و ارتباطات است، ادامه داد: این سه شرط را باید به عنوان یک سیستم متصل به هم بدانیم. به نظر من، شبکه های اجتماعی مانند آزمایشگاهی هستند که قصد دارند انسان جدید بسازند.

وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا گفت: اسلام امروز یک راهنما است تا انسان جایگاه خود را در جهان پیدا کند. مدرنیته ای که غرب ساخته است، به خدا اعتقاد ندارد و معنی وجود را از انسان گرفته و تنها یک خدا دارد و آن هم پول است. انسانی که بر مبنای این مدرنیته ساخته می شود، انسان است که خود را نابود می کند.

 به گزارش آژانس خبری سیاست خارجی، رییس‌جمهور ونزوئلا روز جمعه ۲۰ خردادماه به همراه هیاتی بلندپایه سیاسی و اقتصادی وارد تهران شد.



منبع

وی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی یک دانشگاه تخصصی در حوزه علوم انسانی است بنابراین با این ظرفیت آمادگی داریم که به دانشگاه های کشور ونزوئلا کمک کنیم و امیدوارم این آمد و رفت‌ها زمینه ارتباط موثر را فراهم کند.

وی درباره شرط نخست که بحران ساختاری نظام سرمایه داری را دربرمی‌گیرد، افزود: باید کاری کنیم که هژمونی قدرتی که وجود دارد، تغییر کند. این یک تغییر هستی شناسی است که باید انجام شود. نظام سرمایه داری غرب که با سوءاستفاده از سرمایه های انسانی و منابع طبیعی به وجود آمده است باید اصلاح شود. این نظام از ذهن و احساس انسان ها سوءاستفاده می کند. هژمونی قدرت در جهان باید تغییر کند 

نازارس تاکید کرد: شرط دوم، همه گیری کرونا است که می‌توان از آن به عنوان جنگ بیولوژیکی نام برد. این همه گیری نشان داد چگونه می توان از آن استفاده و دنیا را متوقف کرد. همه گیری بیماری می تواند دو اثر داشته باشد، نخست اینکه می تواند سرزمین ها را از هم جدا کند و دوم از دست دادن حس اجتماعی بودن و باهم بودن است.

مشاور رییس جمهور در امور فرهنگی و گردشگری ونزوئلا ادامه داد: انسانی که متعلق به هیچ سرزمینی نیست و در هیچ اجتماعی قرار ندارد، بی هویت است. با هویت زدایی و وطن زدایی، از انسانیت یک معنی جدید بدون پیشینه تاریخی و فقط با در حال و لحظه بودن در دنیا ایجاد می‌کنند.

دانشگاه‌هایی ترسیم کنیم که سال‌ها حضور قوی داشته باشند

در این دیدار وزیر ارتباطات و اطلاعات ونزوئلا به دیدگاه انقلابی کشورهای مستقل اشاره کرد و اظهار داشت: مادورو رییس جمهور ونزوئلا برای صحبت درخصوص یک تغییر تاریخی به ایران سفر کرده است. برای اینکه این تغییر تاریخی اتفاق بیفتد سه شرط لازم است. این سه شرط شامل ساختاری و اصلاح نظام سرمایه داری، همه گیری که از طریق یک جنگ بیولوژیک آغاز شد و انقلاب فناوری و ارتباطات است.